انتشار نخستین عکس از فیلم <<قهرمان>>/ امیر جدیدی با چهره ای جدید در کنار اصغر فرهادی

مجموعه:اخبار فرهنگی و هنری

تاریخ انتشار : جمعه, 05 دی 1399 19:54

امیر جدیدی، بازیگر سینمای ایران، عکسی از پشت صحنه <<قهرمان>> را منتشر کرد. در این عکس، او و اصغر فرهادی، با کیکی که نام فیلم بر آن نوشته شده است، دیده می شوند.

به گزارش خبرآنلاین، فیلمبرداری <<قهرمان>>، تازه ترین فیلم اصغر فرهادی، حدود یک هفته پیش در شیراز به پایان رسید. در مدت فیلمبرداری این اثر سینمایی، هیچ عکس و فیلمی از صحنه و پشت صحنه کار منتشر نشد.

فیلم و کارتون

اینک با پایان فیلمبرداری <<قهرمان>> و بازگشت عوامل و هنرمندان به تهران، امیر جدیدی، بازیگر این فیلم، عکسی یادگاری از خود و اصغر فرهادی را در صفحه شخصی اینستاگرامش به اشتراک گذاشته است.

او که با شکل و چهره ای متفاوت و جدید در این عکس دیده می شود، با کارگردان <<قهرمان>>، پشت کیک این فیلم ایستاده است. امیر جدیدی، در توضیح این عکس، بیتی از یک غزل سعدی را منتشر کرده است:

فروشگاه رابوکالا

فروشگاه اسباب بازی

فروشگاه لیدی مد

فروشگاه خانه چین

<<تو همایی و من خسته بیچاره گدای/ پادشاهی کنم ار سایه به من برفکنی>>

فیلم های مناسب کودکان – 9 فیلم تابستانی برای وسیع‌کردن دید بچه‌ها

از پایان فیلمبرداری «قهرمان» اصغر فرهادی تا تلاش فیلم‌ها برای رسیدن به جشنواره فیلم فجر

۵۰ فیلم و سریال برتر از نگاه گاردین

دوباره محرم شد و کابوس تکرار سریال مختارنامه

چند سریال غیرانگلیسیِ جذاب و تماشایی و خفن (۲)

انتشار نخستین عکس از فیلم «قهرمان»/ امیر جدیدی با چهره‌ای جدید در کنار اصغر فرهادی

صاحبان کدام فیلم‌ها برای حضور در فجر ۳۹ ثبت نام کردند؟/ ۱۱۰ فیلم متقاضی حضور در جشنواره فجر

فیلم ,اصغر ,امیر ,فروشگاه ,عکس ,فرهادی ,اصغر فرهادی ,جدید در ,امیر جدیدی، ,از فیلم ,در این ,امیر جدیدی، بازیگر

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی فرش و تابلو فرش ماشینی ایران bakerstreet آی آدما چه می کنید؟ وبلاگ خبری سهند مطالب اینترنتی شنبه (شمبه) همه چیز در مورد مو NEW TEACH HACK & CRACK جواهری در قصر فروش پروژه های دانشجويی و كاری - ناميرا