|
||
مجموعه:اخبار فرهنگی و هنری تاریخ انتشار : جمعه, 05 دی 1399 19:54 امیر جدیدی، بازیگر سینمای ایران، عکسی از پشت صحنه <<قهرمان>> را منتشر کرد. در این عکس، او و اصغر فرهادی، با کیکی که نام فیلم بر آن نوشته شده است، دیده می شوند. به گزارش خبرآنلاین، فیلمبرداری <<قهرمان>>، تازه ترین فیلم اصغر فرهادی، حدود یک هفته پیش در شیراز به پایان رسید. در مدت فیلمبرداری این اثر سینمایی، هیچ عکس و فیلمی از صحنه و پشت صحنه کار منتشر نشد.
اینک با پایان فیلمبرداری <<قهرمان>> و بازگشت عوامل و هنرمندان به تهران، امیر جدیدی، بازیگر این فیلم، عکسی یادگاری از خود و اصغر فرهادی را در صفحه شخصی اینستاگرامش به اشتراک گذاشته است. او که با شکل و چهره ای متفاوت و جدید در این عکس دیده می شود، با کارگردان <<قهرمان>>، پشت کیک این فیلم ایستاده است. امیر جدیدی، در توضیح این عکس، بیتی از یک غزل سعدی را منتشر کرده است: <<تو همایی و من خسته بیچاره گدای/ پادشاهی کنم ار سایه به من برفکنی>> |
فیلم های مناسب کودکان – 9 فیلم تابستانی برای وسیعکردن دید بچهها
از پایان فیلمبرداری «قهرمان» اصغر فرهادی تا تلاش فیلمها برای رسیدن به جشنواره فیلم فجر
۵۰ فیلم و سریال برتر از نگاه گاردین
دوباره محرم شد و کابوس تکرار سریال مختارنامه
چند سریال غیرانگلیسیِ جذاب و تماشایی و خفن (۲)
انتشار نخستین عکس از فیلم «قهرمان»/ امیر جدیدی با چهرهای جدید در کنار اصغر فرهادی
صاحبان کدام فیلمها برای حضور در فجر ۳۹ ثبت نام کردند؟/ ۱۱۰ فیلم متقاضی حضور در جشنواره فجر
فیلم ,اصغر ,امیر ,فروشگاه ,عکس ,فرهادی ,اصغر فرهادی ,جدید در ,امیر جدیدی، ,از فیلم ,در این ,امیر جدیدی، بازیگر
درباره این سایت